My Community
28 Ocak 2012, 07:22:38 *
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://www.folikul.com/

Uye olduktan sonra lutfen yoneticinin uyeliginizi aktive etmesini bekleyiniz.

Forumda mesaj akışını, üye olduktan sonra, profilden yukarıdan aşağıya akacak şekilde ayarlıyabilirsiniz.

Sadece "ziyaretçi" kalmayın...Üye olun ve paylaşın...

Reklam ve pazarlama amaçlı üyelikler silinecektir.

Bazi bolumler misafirlere kapatilmistir.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: finasteride içeren solüsyon promox  (Okunma Sayısı 6203 defa)
regine
Genel Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2009, 21:56:19 »

Alıyorum alıyorum ben..Kesin.
Melin alıp şişe mi kutu mu artık neyse açıp kullanmadığı için benim içime dert oldu, belli ki kullanmayacak, onun adına ben yazıyorum (hatta ona sormadan), bu ürünle ilgilenen olursa Melinden satın alabilir. Detayları ona sorarsınız. (Yazık ama bir köşede durup duruyor belki birinin işine yarar)
AnGeLMaN
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2009, 23:07:26 »

hair fair;
teşekkür ederim umarım hayırlı olur.
bu arada 2-3 günden çok daha fazla oldu:)
tabi artık ilk kullananlar gibi 6 ay bekleyip yorum yapma devrini çoktan aştık biz.2 ay yeterli artık anlamak için.2 seneden fazla minoxidil kullandım.

Her aşk bitermiş bir gün bildim...
Hair~Fair
HairFair
Efsane

Yavaş Yavaş Dökülüyor :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2009, 01:01:01 »

2-3 günde farkı anlatabilecek değildir sanırım ama izlenimler tabii ki önemli. hayırlı olsun arkadaşım bu arada yeni tedavin Gülümseme

"AÇIK ÖĞRETİM" TIP okuyormuş gibi bir havanız var Gülümseme Lütfen KASILMAYIN. Bu konuda ehil kişiler bile durumu çözemediği gibi, anlamayıp hala saç sorununa çözüm bulunamıyorsa, siz niye kendinizi bu işte bilimsel olarak ukela olmaya adıyorsunuz ? Biraz daha sakin ve çorumlunun anlayacağı dilden yazın. Saygılar.
arkın
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2009, 00:00:09 »

promox sonuçları ne alemde?

spectral dnc  1x1
nizoral (her gün)
reminex gh(beyazlar için)
Emotiny
Veteran

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 09 Eylül 2009, 11:58:41 »

eyvallah abi teşekkür ederim güzel dileklerin için sukurler olsun var duzelme renk koyulasmasi gibi degisiklikler olmayada devam ediyor bazen gozume yine kotu gozuktugu oluyor sacların ama 3 ay önceki durumuma bakınca tekrar tekrar sukrediyorum.tretini arada kullanıyorum ön bölgelere şuan saçlarımın ön bölgelerinde saç diplerinde sayısız noktalar belirdi bilmiyorum nedendir ne değildir artı çok sayıda sarı tüylenme var inşallah zamanla saç oluşumu artar.
daha önce söylemiştim bir kez doktora gittim aga dedi ama 3 - 5 dk konuşabildik çok ilgilenmediler ben aga olduğuma inanamıyordum baba tarafım saç yönünden çok zengin dayımlardada durum kötü değil aga denmesi zoruma gitmişti.bana göre dökülme sebebim üniversite döneminde düzensiz uyku düzensiz beslenme vitaminsiz kalmam bunun yanında hergün saçlarımı spreyle şekillendirmem vs dökülmeye neden oldu...sanki saçlarımı ölümden kurtarmış gibi hissediyorum eğer 1 yıl daha geç kalsaydım belki sonuçları çok daha kötü olabilirdi.gerçektende saç psikolojisi adamı mahfediyor en önemliside bu psikolojinin düzelmesi şimdi bende bunu yaşıyorum müthiş gelişme olmasada iyileşmenin olmasıda beni mutlu ediyor en azından ilerisi için umut verici inşallah tedavilerinde her arkadaşım başarı sağlar tabiki sabır şart.günü değil artık geleceği düşünüyorum o nedenle rahatım..

kirkland 2ml sadece akşamları
defne özlü şampuan
dermaroller
Nizoral
balık yağı 3000mg
AnGeLMaN
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2009, 22:19:55 »

parasını vermek gibi bir güzellik yapacam ona:)
tabiki yaa bayağıdır görmedim kuziyi yapmam mı en güzelini yapacam ona.herşey hazır.
emo senin saçlar bayağı bayağı olmuş abicim ya.
sen başka ürün arama devam et kullandıklarına.daha önce tebrik etmediysem k.bakma.
ama saçların maşallahı var emo.
inş.dahada iyi olur.
kremleri bıraktınmı?taşıyıcı olarak iyi işlev görüyor onlar.dht blokajı yapmasıyla a.acid
kanıtlanmış etkisiylede tretinoin,artı faydalarıda var.ama kullanımları zor sanırım.ben ayrı olarak hiç kullanmadım ama tahmin ediyorum zorluklarını.

Emotiny
Veteran

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2009, 22:09:33 »

sağlık olsun abi Göz Kırp genelde öyle olur zaten .. sen ona yinede geldiğinde güzelliklerini yaparsın buna eminim Göz Kırp
söylediğin gibi genelde herkes tedaviyi bozmamamı söylüyor bu nedenle devam inancım sonsuz 1 yıl sonra herşey çok daha güzel olucak hayırlısı..

defne özlü şampuan
dermaroller
Nizoral
balık yağı 3000mg
AnGeLMaN
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2009, 22:04:26 »

teklif bitti emotyn ciğim:)
getircek olan kişide öğrenci.yılda bir geldiği için çantasını ilaçla doldurmak istemiyor.içki şişeleri parfüm şişelerinden bir valiz yapmış zaten hehehe.lafı ben yedim.altı üstü küçücük üç beş şişeye lafı ben yedim abi.koca koca şişeler adama batmamaış .neyse akraba lafı pek tınlanmıyor zaten.faydalı bir iş yapacak sonuçta dimi.
tedavisinden memnun olanlar kesinlikle değiştirmesin arkadaşlar.
sonra işler kötüye giderse üzülürsünüz.hiç gerek yok.

Emotiny
Veteran

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2009, 21:57:19 »

teklif çok iyi kargo masrafıda yok Göz Kırp tedavim iyi gidiyor bu nedenle biraz daha kirklanda devam etmek istiyorum yoksa bu teklif kaçırılmaz Göz Kırp

defne özlü şampuan
dermaroller
Nizoral
balık yağı 3000mg
melin
Efsane

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2009, 21:53:39 »

Alıyorum alıyorum ben..Kesin.

rogan x1
adenogen x1
biotin
sebamed şampuan
AnGeLMaN
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2009, 21:50:27 »

valla buda yaramaz ise dediğin gibi çöpe atarım yada minoxidil içermeyenlerini banyoda su yerine kullanırım:)
şaka bir yana bu gerçekten işe yarayacak gibi duruyor.paso ilaç etkeni dolu içi zaten:)
yarın kuzenin uçağı var.istekleri hızlı alayım arkadaşlar daha ona rica edeceğiz.
bakın iyi düşünün sonra benimle papaz olmayın ona göre;)

Emotiny
Veteran

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2009, 21:43:44 »

tabiki çok uçuk ücretler değil ki bioxine bile 1oo tl 2 aylık Göz Kırp sadece bu ürün kullanmak bile tek başına yeterli gelir kanaatindeyim.abi seni bu ilaç memnun etmesse at çöpe hepsini Göz Kırp

defne özlü şampuan
dermaroller
Nizoral
balık yağı 3000mg
melin
Efsane

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2009, 21:39:38 »

Ne kadardı fiyatı? Ben ürün arayışındayım. Alabilirim.

Ha yazmışsın pardon. Alabilirim ben.

rogan x1
adenogen x1
biotin
sebamed şampuan
AnGeLMaN
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2009, 21:35:07 »

içinde yok yok.inş istediğim gibi olur.teşekkürler.o 2 aylık dediğin onların kombinesi.ben losyon ve spreyi ayrı söylemiştim.2 şişe 100 dolar tuttu.3 ay gitse 2 si 100/3:33.3 dolar ediyor aylık.çokda birşey değil aslında.kutunun üzerinede rica etmiştim düşük meblağ yazmışlardı.emilimi çok iyi ilacın.günde 3 kez kullanıyorum.2 şişe 2 aydan fazla gider tahminimce.4 şişede gelecek yakında.beni bayağı götürür.bu arada söylemeyi unuttum.isteyen varsa onada getirtebilirim imkanlarımız dahilinde.folixirde elime geçti.ürün patlaması oldu yine benim banyoda:)
varlıkları bile yetiyor kullanmasam bile birkısmını:)sapkınlık oldu sanırım.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2009, 21:38:53 Gönderen: AnGeLMaN » Logged

Emotiny
Veteran

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2009, 21:10:26 »

ilaç fiyatıda 2 aylık 133$ 35$ kargo 168$ dolara gelir biraz pahalı.ama yazdıklarına göre 90 günde etki etmezse para iadesi Göz Kırp iddialılar ki öyle olmak zorunda fdanın onay verdiği ilaçların kombinasyonu.1 yıl yada üzeri kullanım saçları çok güzel bi duruma getirebilir.
inşallah sendede güzel sonuçlar verir.

defne özlü şampuan
dermaroller
Nizoral
balık yağı 3000mg
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF!